Verkoop

een auto kopen in vertrouwen

Het kopen van een auto is een kwestie van vertrouwen. Aan onze verkoopadviseurs de dankbare taak om uw vertrouwen te winnen.

Een goede relatie met de klant op de lange termijn is het streven. Wat Johan den Hartog in 1981 als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een alles-onder-één-dak formule met gemiddeld 600 occasions in voorraad. Klantenbinding zit niet alleen in de verkoop, maar ook in de after-sales service, werkplaats en tankstation. In bijna 40 jaar heeft Hazet een ruime klantenkring opgebouwd, die graag nog verder uitgebreid wordt.

diensten1
diensten2

Werkplaats

Voor alle merken

Bij Autobedrijf Hazet kunt u altijd met uw auto terecht, ongeacht het merk.

De werkplaats van Autobedrijf Hazet is het goede adres voor onder andere:

  • APK keuring
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Airco onderhoud
  • Inbouw van navigatie, carkit, DVD etc.
  • Poetsen & polijsten van uw auto
  • Schadeherstel
  • Winter- en zomerbanden

Tankstation

Prijsbewust tanken

Wie prijsbewust wil tanken, kan niet om ons tankstation heen. De autobrandstoffen die wij u aanbieden zijn: Total Excellium (E5), E10 benzine, diesel, diesel Excellium en LPG. U mag uzelf bedienen, om vervolgens af te rekenen in onze shop. Tenminste, tijdens de uren dat ons tankstation is bemand. Want u kunt er 24 uur per dag terecht.

Voor het verrichten van betalingen is er een betaalterminal voor alle bank en giro creditcards en Hazet tankpas. Onze shop biedt u verder kranten, frisdranken, zoet- en rookwaren, autoaccessoires, cadeau artikelen en allerlei gebruiksartikelen voor uw auto. Bovendien kunt u er waskaarten kopen voor onze autowasstraat. Er is een ruime keuze uit 5 verschillende wasprogramma's.

Ochten 11-01-2006 Reportage Autobedrijf Hazet, tbv os sites en brochures. Fotografie Rapha‘l Drent.
diensten4

Car Cleaning

Uw auto weer laten glanzen als nieuw?

Uw auto weer laten glanzen als nieuw? Bij ons kunt u uw auto laten poetsen en polijsten, zowel interieur als exterieur. Wij kunnen de lak weer laten glanzen en vlekken uit uw interieur verwijderen. Naast auto's poetsen/reinigen wij ook motoren, paardentrailers en overige aanhangwagens. Voor meer informatie en een prijsopgave conform uw wensen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0344-642819.

Alle auto's die bij ons binnen komen worden eerst uitgebreid onder handen genomen voordat deze aan u aangeboden wordt. De auto's worden nogmaals gepoetst wanneer deze aan de klant afgeleverd wordt. Onze autopoetsers zorgen er voor dat alle auto's er netjes bij staan en glimmend ons bedrijf verlaten. 

Wasserette

Uw auto wassen in hogedruk wasstraat

Autobedrijf Hazet beschikt over twee hogedruk wasplaatsen en een hoogwaardige autowasstraat die is uitgerust met zachte gepatenteerde Link-it® textiel wasborstels. Onze M'NEX22 rollover wasstraat is de nieuwe norm in autowassen. Uw auto wordt eerst grondig met 80 bar hoge druk voor gereinigd zodat het grofste vuil al van uw auto af is voordat de borstels de auto raken. De machine heeft hierbij extra aandacht voor de wielen en dorpels die met roterende en oscillerende hoge druk worden gereinigd. Speciaal voor het reinigen van de wielkasten en andere moeilijk te bereiken plaatsen bieden we u de mogelijkheid om uw auto eerst handmatig met hoge druk af te spuiten.

diensten5